Anasayfa
İletişim Bilgileri
Mesaj Gönder
Sayfayı yazdır
Arama  
'Favorilerim'e ekle
Bize katılın
Kalite Politikamız

Kaliteden ödün vermeyen hizmetimiz..

• Rekabet gücümüz, tecrübemiz, sorumluluk duygumuz ve gelişime açık yapımızla en son teknolojiye uygun, ekonomik, yürürlükteki mevzuat şartlarını, şartnameleri, standartları, müşteri beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayan projeler geliştirir ve işletme hizmetleri sunarız.

• Kalite bilincine sahip yöneticiler ve personelleri ile şirket ve ülke kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak artı değer yaratır.

• Çalışma konumuz ile ilgili sistemlerin ekonomik ve performanslı bir şekilde işletilmesine dair üstün teknoloji sahip hizmet sunarız.

• Sürekli gelişime açık kalite yönetim sistemimiz ile en önemli kaynağımız olan çalışanlarımızın çalışma ortamını ve koşullarını iyileştirmeyi, memnuniyetini, eğitim faaliyetlerimiz ile gelişimini hedefleriz.

• Çevreye duyarlı, topluma saygılı ve yasal düzenlemelere uyan bir şirket olarak işbirliği içinde olduğumuz kişi, kurum ve firmalar ile güvenilir ilişkiler kurarak, sürekli gelişme ve geliştirmeyi hedefleyen çalışmalar yürütürüz.

AnelDoğa, bütün faaliyetlerini ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007 ISO 14001:2004 yönetim sistemleri standartlarının gereklerine uygun olarak gerçekleştirmektedir.

Entegre Yönetim Sistemi sertifikamız yanda sunulmuştur.